Mina två primära spel när det kommer till casino är blackjack och roulette. Det är inte superunikt kanske. Men det är två bra spel som aldrig någonsin går ur tiden. Jag vet att både blackjack och roulette har rötter från 1800-talet. Så om det har funnits i 200 år så lär det finnas under en längre tid framöver också. Det tror jag i alla fall.

De bästa spelen att dubbla pengarna

Om du vill dubbla penganra och dra så är det blackjack och roulette som gäller. Du kan liksom inte gå med 200 kronor och spela ett snurr slots med dessa 200 kronor i en 50/50 chans. Slots funkar liksom inte så. Du kommer inte presenteras med särskilt många 50/50 chanser. Om ens någonsin. Men det kan du få precis när som helst i exempelvis roulette. Satsa bara på svart eller rött. Det är 50 % chans att det hamnar på rött och det är 50 % chans att det blir svart. Eller ja, det är ju den gröna nollan som gör att det inte riktigt är 50/50. Men det är bra nära i alla fall.

Kolla på andra dårar på Twitch

Om du inte är bekant med Twitch så tycker jag att du ska bekanta dig med det. Där finns det folk som spelar blackjack och roulette som dårar. Eftersom det är lite “show” där så spelar folk med ganska mycket pengar. Vissa är proffs (på intäkterna från deras Twitch-kanaler) och spelar med riktigt mycket cash. Det kan bli ganska underhållande. Det finns också folk som spelar poker och andra spel som de streamar på Twitch. Jason Sommerville är ett hett tips på en Twitch-streamare som har fantastiskt bra videos för poker. Det är väldigt många som säger att han pokervideos är de bästa som finns på hela internet. Det är alltså inklusive Patrik Antonius, Phil Galfond och andra som anses vara extremt bra på att förklara koncept.