Jag fick lite spelsug efter en fet bonus som jag hämtat för sportsbooken. Jag har inte spelat på Unibet på år och dagar och därför blev mitt konto inaktiverat. Jag har redan hämtat en bonus på Unibet för länge sedan så klart. Men eftersom de nu fasat ut mig i deras register existerade jag inte längre som spelare hos dem. På så vis blev det fritt fram att komma tillbaka som en ny användare och ta en ny bonus. Man tackar så mycket Unibet. Det är för övrigt inte första gången som det hänt mig på ett spelbolag. Ibland lönar det sig att ha en massa konton över hela internet.

Odds för Champions League-vinnare

Så här ser oddsen ut för vinnare av Champions League ut hos Unibet just nu:

FC Barcelona – 4,00
FC Bayern München – 6,00
Real Madrid – 6,50
Chelsea – 9,00
Paris SG – 15,00
Manchester City – 19,00
Juventus – 21,00
Atlético Madrid – 21,00
Manchester United – 23,00
Arsenal – 26,00
Valencia – 51,00

Jag är ganska sugen på att spela på Manchester United till 23,00 gånger pengarna. Jag tror att det är ett ganska bra odds faktiskt. Det är defensiven som inte håller i deras gäng men vem vet vad som kan hända. De har ett bra mittfält nu med tre ruskigt bra centrala mittfältare i Michael Carrick, Morgan Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger.

Ett annat engelskt lag som jag tror på är Chelsea till 9,00 gånger pengarna. Jag tycker att deras bygge är så bra. Om Costa får vara hel, om Falcao får in lite form som backup-striker och inte minst att Hazard börjar leverera så blir de farliga. Det är det inget snack om. Jag tror att oddsen är så pass höga för dem just nu med tanke på att de vek ned sig mot Paris SG (till och med utan Zlatan) under förra året.

Topptrion Barca, Real Madrid och Bayern har jag inga problem med. De ska vara i topp. Av dessa tror jag nog att Bayern är bästa spelet till 6,00 gånger pengarna.